کد خبر: 4287508
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۵

نخستین حاجی کردستانی در سرزمین وحی به خدا پیوست

سیداسماعیل قیصری زائر ۷۶ ساله کردستانی که برای انجام حج تمتع به سرزمین وحی سفر کرده بود، در مکه مکرمه دار فانی را وداع گفت.

سرزمین وحی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حج و زیارت کردستان، کاوه شیرزادی، مدیرکل حج و زیارت کردستان گفت: سید اسماعیل قیصری زائر ۷۶ ساله کردستانی که برای انجام حج تمتع به سرزمین وحی سفر کرده بود، در مکه مکرمه دار فانی را وداع گفت.

وی با اشاره به اینکه نخستین زائر متوفی کردستانی در حج تمتع ۱۴۰۴ است که امروز بر اثر ایست قلبی در مکه مکرمه جان به جان آفرین تسلیم کرد، افزود: مرحوم قیصری متولد سال ۱۳۲۷ از شهرستان سقز و از کاروان ۲۵۰۱۶ این شهرستان بود که با هماهنگی خانواده وی در مکه مکرمه نیز به خاک سپرده می‌شود.

مدیرکل حج و زیارت کردستان با بیان اینکه اعزام زائران حج تمتع در استان از چهارم تا ۱۰ خردادماه انجام شد، بیان کرد: هزار و ۴۰۷ نفر از زائران و عوامل حج و زیارت در قالب ۱۰ کاروان حج تمتع از ایستگاه پروازی همدان به سرزمین وحی مشرف شدند.

وی در پایان گفت: کاروان‌های اعزامی از استان به تفکیک شامل سه کاروان از سنندج، یک کاروان از مریوان،۲ کاروان از سقز، ۲ کاروان از بانه، یک کاروان از قروه و دهگلان و یک کاروان نیز از بیجار بودند.

انتهای پیام
captcha