کد خبر: 4287763
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۷
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان:

مجتمع‌های بین‌راهی برای ایام اربعین مناسب‌سازی شوند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان مناسب‌سازی مجتمع‌های بین‌راهی استان را با توجه به قرار گرفتن استان در مسیر اربعین ضروری دانست و اظهار کرد: در اعتبار اختصاص یافته در بحث اربعین، اولویت به مناسب‌سازی داده شده است.

نخستین جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی استان کردستان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بهزیستی کردستان، کیومرث حبیبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان در نخستین جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی استان کردستان با گلایه از عدم حضور برخی مدیران در جلسه استانی مناسب‌سازی، بر ضرورت تسریع در بهبود وضعیت مناسب‌سازی معابر و اماکن عمومی استان تأکید کرد و از شهرداری‌ها خواست در کمیسیون ماده ۱۰۰ به دسترس‌پذیری اماکن عمومی توجه ویژه داشته باشند.

وی توپوگرافی استان را مانعی جدی در پیشبرد صحیح و سریع مناسب‌سازی دانست و افزود: این امر نباید مانع اجرای مناسب‌سازی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان مناسب‌سازی مجتمع‌های بین‌راهی استان را با توجه به قرار گرفتن استان در مسیر اربعین ضروری دانست و اظهار کرد: در اعتبار اختصاص یافته در بحث اربعین، اولویت به مناسب‌سازی داده شده است.

حسین رسولی، مدیرکل بهزیستی کردستان در ادامه این نشست، گزارشی از اجرای جشنواره شهید رجایی و بازدید کارشناسان مناسب‌سازی بهزیستی از ۵۶ اداره و بانک، طی بیش از ۸۵۰ مورد ارائه داد و گفت: وضعیت مناسب‌سازی ادارات در حال حاضر نامطلوب است.

وی همچنین به لزوم تسریع در مناسب‌سازی مجتمع‌های بین‌راهی، به‌ویژه در آستانه ایام اربعین، اشاره کرد و افزود: بیش از ۳۰۰ نقطه نیازمند مناسب‌سازی در مرکز سنندج وجود دارد که روند رفع این فضاها باید تسریع یابد.
مدیرکل بهزیستی اعلام کرد که این اداره‌کل آمادگی اهدای نشان در ادامه این نشست، دبیرخانه‌های مناسب‌سازی به اماکن عمومی مناسب‌سازی‌شده در هفته بهزیستی را دارد.

یادآور می‌شود، در پایان پرویز شاکری، کارشناس مناسب‌سازی دبیرخانه ستاد استان، گزارشی از پیگیری، اجرا و عدم اجرای مصوبات جلسه گذشته ارائه داده و پیشنهادات کمیته تخصصی را برای تصویب قرائت کرد.

انتهای پیام
captcha