به گزارش ایکنا از کردستان، غریب سجادی، فرماندار شهرستان سنندج امروز، 11 تیر در دیدار با محمدعادل رضایی رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان گفت: جهاددانشگاهی یکی از نهادهای ارزشمند علمی کشور است که ظرفیتهای فراوانی در حوزههای پژوهشی، فرهنگی و فناورانه دارد و اگر از این ظرفیتها بهخوبی حمایت شود، میتواند نقش بسزایی در توسعه استان ایفا کند.
وی با اشاره به نگاه توسعهمحور جهاددانشگاهی افزود: رویکرد این نهاد همواره علمی و آیندهنگر بوده و لازم است دستگاههای اجرایی به این رویکرد توجه ویژهای داشته باشند و ما نیز بهعنوان نماینده دولت در شهرستان، تا جایی که امکان داشته باشد از این مجموعه حمایت خواهیم کرد.
فرماندار شهرستان سنندج، از تصمیمگیری برای از سرگیری فعالیت مرکز اندیشهورز شهرستان سنندج خبر داد و بیان کرد: با توجه به ظرفیت علمی جهاددانشگاهی و ایدههای نوینی که در این مجموعه مطرح میشود، این مرکز دوباره فعالیت خود را با حضور این مجموعه آغاز خواهد کرد و امیدواریم این اقدام منشأ خیر و برکت برای جامعه باشد و به رشد فکری، فرهنگی و اجتماعی منطقه کمک کند.
وی تأکید کرد: ضروری است ظرفیتهای جهاددانشگاهی برای عموم مردم و مسئولان نمایان شود تا از آن در جهت ارتقای خدمات به جامعه، بهویژه در حوزههای علمی، آموزشی و پژوهشی استفاده شود.
محمدعادل رضایی، رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان در این نشست، بر لزوم حمایت جدی از نهادهای علمی تأکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی با برخورداری از ظرفیتهای علمی، آموزشی و فرهنگی میتواند، نقش مؤثری در توسعه استان ایفا کند.
وی افزود: جهاد دانشگاهی بهعنوان نهادی علمی، فرهنگی و پژوهشی، ظرفیتهای ارزشمندی همچون مرکز افکارسنجی ایسپا، خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا و همچنین شبکهای گسترده از فعالیتهای پژوهشی، آموزشی و اشتغالمحور دارد که میتواند در مسیر توسعه استان نقشآفرین باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان با اشاره به برنامههای ملی جهاددانشگاهی، از ایجاد مراکز تخصصی درمان سرطان پستان و ناباروری بهعنوان محورهای مهم کاری این نهاد در کشور یاد کرد و گفت: استان کردستان نیز ظرفیت ایجاد این مراکز را دارد و در صورت حمایت دولت، میتوان خدمات مؤثری در این حوزهها به جامعه ارائه داد.
وی با اشاره به پویایی و جوانگرایی در بدنه این نهاد انقلابی افزود: جهاددانشگاهی در کردستان نهادی جوان، پویا و تخصصمحور است.
رضایی به حوزههای فعالیت جهاددانشگاهی در استان اشاره و بیان کرد: این نهاد در زمینههای آموزش، پژوهش، اشتغال و فرهنگی ظرفیتهای متعددی دارد و با اجرای دورههای مهارتمحور، فعالیت در حوزههای دانشبنیان، کشاورزی و همچنین نمایندگی پژوهشگاه رویان در حال خدمترسانی به جامعه است.
وی در ادامه تأکید کرد: استفاده از نظرات نخبگان، اسناد بالادستی و نتایج پژوهشها از طریق اتاقهای فکر تخصصی میتواند به سیاستگذاری بهتر مدیران و توسعه استان کمک کند.
رئیس جهاددانشگاهی کردستان در پایان، حمایت مسئولان از این نهاد را زمینهساز گسترش فعالیتهای این مجموعه علمی دانست و گفت: جهاددانشگاهی با پشتوانه علمی و شبکه سازمانی خود آماده است تا در مسیر توسعه پایدار استان، نقش مؤثری ایفا کند.
انتهای پیام