کد خبر: 4297896
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷

ثبت‌نام ۶۲۰۰ نفر از کردستان برای زیارت اربعین

مدیرکل حج و زیارت استان کردستان گفت: تاکنون شش هزار و ۲۰۰ نفر از استان کردستان برای زیارت اربعین حسینی در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند.

کاوه شیرزادی، مدیرکل حج و زیارت استان کردستان

کاوه شیرزادی، مدیرکل حج و زیارت استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت:  سامانه سماح برای ثبت‌نام زائران اربعین از روز جمعه ۲۷ تیرماه در سطح کشور و استان فعال شده و کار ثبت‌نام بدون هیچ مشکلی در حال انجام است.

وی با اشاره به استقبال بسیار خوب مردم استان برای ثبت‌نام در مراسم اربعین حسینی افزود: تاکنون شش هزار و  ۲۰۰ نفر از استان کردستان برای زیارت اربعین حسینی در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند.

شیرزادی با اعلام اینکه ۲۹ دفتر زیارتی در سطح استان کار ثبت‌نام زوار اربعین را انجام می‌دهند، بیان کرد: در این راستا زواری که امکان ثبت‌نام آنلاین را ندارند می‌توانند با مراجعه به دفاتر زیارتی کار ثبت‌نام خود را نهایی کنند.

وی با اشاره به حضور خادمین افتخاری مرز باشماق و استقبال بی‌نظیر جامعه کارگزاران زیارتی استان از فراخوان خادمین افتخاری ادامه داد: با توجه به نیاز به حضور تعدادی از متقاضیان در فراخوان مذکور در کشور عراق لذا تعدادی از این خادمان افتخاری با رضایت خود افراد به کشور عراق اعزام خواهند شد.

مدیرکل حج و زیارت استان کردستان در پایان گفت: خادمان افتخاری استان کردستان در کشور عراق در  پایگاه راهنمایی واقع در مرز زرباطیه، کربلا، نجف، سامرا و کاظمین حضور خواهند داشت.

انتهای پیام
captcha