کد خبر: 4307145
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان:

فرهنگ ملت ایران بر پایه استقامت و صبر بنا شده است

سردار رضایی با تأکید بر فرهنگ صبر و استقامت ملت ایران، به نقش مردم کردستان در تاریخ انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: فرهنگ ملت ایران، فرهنگ برگرفته از امامین انقلاب است؛ فرهنگی که بر پایه صبر و استقامت بنا شده است.

جمشید رضایی، فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، سردار جمشید رضایی، فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان امروز، چهارم مهر در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع سنندج، با تبریک هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد شهدا، ضمن تأکید بر فرهنگ صبر و استقامت ملت ایران، به نقش مردم کردستان در تاریخ انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: فرهنگ ملت ایران، فرهنگ برگرفته از امامین انقلاب است؛ فرهنگی که بر پایه صبر و استقامت بنا شده است.

وی افزود: شهیدان بزرگی مانند شهید شهسواری و شهید ورمقانی در دفاع از انقلاب جان فشانی کردند و سناریوی دشمن همواره تلاش برای شکستن اراده مردم ایران بوده است.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با تأکید بر اینکه مسئولان باید قدردان مردم کشورمان باشند، افزود: مردم ایران، به ویژه مردم کردستان از ابتدا در عرصه‌های مختلف برای حفظ انقلاب و نظام در میدان حضور داشته‌اند. مسئولان باید تلاش کنند تا مشکلات ملت رفع شود.

وی در ادامه با بیان اینکه انقلاب اسلامی نقطه آغاز تحولات بزرگ در ایران و جهان بود، گفت: این انقلاب دین را از مهجوریت خارج و اسلام ناب سیاسی را احیا کرد و اتکا به مردم از دلایل ماندگاری نظام جمهوری اسلامی است.

سردار رضایی یادآور شد: دشمنان جمهوری اسلامی ایران با هیچ ابزاری از جمله جنگ هشت ساله و تهدیدات مختلف نتوانستند از ایستادگی مردم ایران بکاهند. 

وی گفت: صدام با حمایت‌های خارجی به جنگ علیه ایران رفت، اما مردم با فرمان تاریخی امام(ره) به جبهه‌ها شتافتند و اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران به دست دشمن بیفتد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان به اشاره به شهادت ۲۲۰ هزار نفر از ملت ایران و ۵۰۰ هزار جانباز در طول سال‌ها مبارزه با دشمنان اشاره کرد و افزود: با وجود فتنه‌هایی که از جمله فتنه‌های سال‌های ۸۸ و ۱۴۰۱ علیه جمهوری اسلامی ایجاد شد، دشمنان در تحقق اهداف خود شکست خوردند.

وی در ادامه به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان اشاره کرد و گفت: در خرداد امسال، دشمن صهیونیستی به کشور ما تجاوز کرد و چندین فرمانده نظامی و زن و کودک را به شهادت رساند.

رضایی اظهار کرد: اما نیروهای مسلح کشورمان به سرعت واکنش نشان داده و حمله موشکی دندان‌شکنی را به رژیم صهیونیستی وارد کردند، که باعث شد این رژیم بعد از ۱۲ روز، با ذلت به آتش‌بس تن دهد.

وی در پایان از برگزاری اجلاسیه ۵۶۶ زن شهیده و دومین کنگره پنج هزار و ۵۳۶ شهید دفاع مقدس استان کردستان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این کنگره‌ها فرصتی برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های جدید است تا اراده و فداکاری‌های پیشینیان را به یاد داشته و در راه حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی گام بردارند.

انتهای پیام
captcha