کد خبر: 4318078
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۴

معنویت و بصیرت نخستین مؤلفه‌های قدرت در جمهوری اسلامی است

نماینده ولی فقیه در سپاه بیت‌المقدس استان کردستان معنویت، بصیرت دینی و آزادگی نخستین مولفەهای قدرت در جمهوری اسلامی هستند، گفت: نخستین رکن قدرت در جمهوری اسلامی، ایمان و معرفت دینی است که جامعه را در برابر تهدیدها واکسینه می‌کند.

طاها توکلی، نماینده ولی فقیه در سپاه بیت‌المقدس استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام طاها توکلی، نماینده ولی فقیه در سپاه بیت‌المقدس استان کردستان در اولین اجلاسیه شهدای دانشجو با بیان اینکه معنویت، بصیرت دینی و آزادگی نخستین مؤلفەهای قدرت در جمهوری اسلامی هستند، گفت: نخستین رکن قدرت در جمهوری اسلامی، ایمان و معرفت دینی است که جامعه را در برابر تهدیدها واکسینه می‌کند.

وی با گرامیداشت یاد و مقام شهیدان، حضور جوانان و دانشجویان بسیجی را ادامه مسیر ایثار و مقاومت ملت ایران دانست و افزود: جوانانی که از دل همین مدارس و دانشگاه‌ها برخاستند و در دفاع از استقلال و هویت ملت جان خود را تقدیم کردند، امروز به‌عنوان الگوی مجاهدت علمی، فرهنگی و اجتماعی شناخته می‌شوند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس با تأکید بر نقش‌آفرینی تاریخی انقلاب اسلامی در بازتعریف هویت ملت ایران، بیان کرد: امام خمینی(ره) با اتکا به مبانی دینی و اعتماد به مردم، مفاهیمی همچون استقلال، آزادی، استکبارستیزی و جامعه‌ مدنی اسلامی را احیا کرد؛ مفاهیمی که امروز نیز در عرصه‌های منطقه‌ای و جهانی الهام‌بخش جنبش‌های آزادی‌خواه است.

وی با اشاره به ضرورت «مطالبه‌گری مسئولانه» در جامعه دانشگاهی اظهار کرد: دانشجو و استاد بسیجی در چارچوب اخلاق، صداقت و خیرخواهی باید مطالبه‌گر باشند چراکه تفکیک میان مطالبه‌گری و پرخاشگری ضروری است و تراز انقلاب اسلامی با آگاهی، استدلال و ادب شناخته می‌شود.

حجت‌الاسلام توکلی حضور فعال دانشجویان در حوزه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی را یک ضرورت خواند و گفت: دانشجوی بسیجی باید در تخصص، بینش و اخلاق از دیگران پیش‌تاز باشد تا جامعه او را به‌عنوان فردی متعهد، متخصص و اثرگذار بشناسد.

وی در پایان با ادای احترام به مقام شهدای گمنام تأکید کرد: مزار شهیدان نامه‌هایی است از اهل بهشت به مردم دنیا؛ جوانانی ۱۷ تا ۲۱ ساله که همه تعلقات دنیایی را کنار گذاشتند تا هویت و عزت این ملت بماند و امروز نیز دانشجویان بسیجی باید پرچم علم، اندیشه، بصیرت و روحیه بسیجی را در دانشگاه‌ها برافراشته نگه دارند.

دانشجویان باید در مسائل اصلی کشور وارد میدان شوند

توحید رستمی، فرمانده بسیج دانشجویی کردستان در ادامە با تأکید بر نقش نسل جوان گفت: دانشجویان باید خودشان را با مسائل اصلی کشور گره بزنند و ما امسال برای همین هدف تجمع سراسری ۲ هزار نفری را برگزار می‌کنیم.

وی بر اهمیت جایگاه بسیج دانشجو و طلبه در اندیشه حضرت امام خمینی(ره) تأکید و بیان کرد: بسیج دانشجویی بر اساس فرمان تاریخی امام راحل در دوم آذر ۱۳۶۷ و با هدف صیانت از انقلاب در برابر تهدیدات نرم تشکیل شد و امروز نیز همچنان نقشی تعیین‌کننده در آینده کشور دارد.

فرمانده بسیج دانشجویی کردستان با اشاره به برگزاری تجمع سراسری ۲۰۰۰ نفره دانشجویان بسیجی در روزهای آینده افزود: دانشجویان بسیجی فردا و پس‌فردا در دانشگاه تهران و سپس در حرم مطهر امام(ره) گردهم می‌آیند و در این برنامه، نمایندگان مجلس، وزرا و معاونان دولت حضور خواهند داشت و مسائل کلان کشور در قالب ۱۴ کارگروه تخصصی بررسی می‌شود.

وی با اشاره به توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر ورود فعال جوانان به حل مشکلات کشور اظهار کرد: این تجمع برای سومین سال پیاپی برگزار می‌شود و هدف آن مشارکت دادن دانشجویان در بررسی چالش‌های واقعی کشور و پیگیری مطالبات آنان است.

رستمی ماهیت مردمی و عدالت‌خواهانه مکتب امام خمینی(ره) را علت ماندگاری تفکر بسیجی دانست و گفت: این مکتب برخلاف نگاه فردگرایانه رایج در جهان، بر مسئولیت‌پذیری اجتماعی تأکید دارد؛ اینکه مشکل تو، مشکل من هم هست. ملت ما در دفاع مقدس، کرونا، سیل و زلزله نشان دادند که برای رفع رنج دیگران از جان خود می‌گذرند.

وی تأکید کرد: دشمنی ۴۶ ساله با انقلاب اسلامی به دلیل همین ایده مردمی و الهام‌بخش است؛ اندیشه‌ای که مستضعفان و ظلم‌ستیزان جهان به آن پیوند خورده‌اند.

فرمانده بسیج دانشجویی کردستان در پایان گفت: جوانان بسیجی، ادامه‌دهنده راه امام رهبری و شهدا هستند و از امنیت، استقلال و ارزش‌های مکتبی این کشور دفاع خواهند کرد.

شهدای دانشجو سربازان حقیقت و کرامت انسانی‌اند

عادل سی‌وسه‌مرده، رئیس دانشگاە کردستان نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، این اجلاسیه را فرصتی برای بازخوانی نقش دانشگاه در پرورش انسان‌های متعهد دانست و گفت: شهدای دانشجو نشان دادند که سربازان حقیقی مسیر کرامت انسانی‌اند؛ جوانانی که در کنار تلاش علمی، برای دفاع از حقیقت، آزادی و ارزش‌های والای انسانی از جان خود گذشتند.

وی با اشاره به این‌که دانشگاه تنها محل آموزش رسمی نیست، افزود: دانشگاه نە تنها محلی برای آموزش و یادگیری که بستری برای شکل‌گیری اهداف بلند، تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی و دستیابی به مراتب بالای معنویت باشد.

رئیس دانشگاە کردستان با بیان اینکه یاد شهدا هویت‌بخش فضای علمی و فرهنگی دانشگاه است، گفت: برگزاری اجلاسیه شهدا نه یک برنامه نمادین، بلکه یکی از مسئولیت‌های فطری دانشگاه و بخشی از رسالت تمدنی آموزش عالی است.

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha