کد خبر: 4326570
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۰

مردم مراقب باشند در اعتراضات آب به آسیاب دشمن نریزند

امام جمعه مسجد جامع بهاران مریوان گفت: مردم مطالبات به حق خود را از مسیرهای قانونی و منطقی پیگیری کنند و مراقب باشند که در اعتراضات آب به آسیاب دشمن نریزند.

شریف ساعدی، امام جمعه مسجد جامع بهاران مریوان

 

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز بزرگ اسلامی استان کردستان، ماموستا شریف ساعدی، امام جمعه مسجد جامع بهاران مریوان امروز، ۱۲ دی‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع بهاران مریوان از مسئولان و مردم در مدیریت بحران بعد از ورود جو بارشی به استان تقدیر و اظهار کرد: کمک به افراد درمانده و نیازمند در روزهای سخت زمستان امری ضروری است و در این چند روز شاهد اقدامات ارزشمندی در این خصور بوده‌ایم.

وی از مردم خواست تا به جای کشتار و شکار حیوانات، به حمایت از آنها بپردازند و تأکید کرد: حیوانات و پرندگان در این فصل به پناهگاه نیاز دارند و ما باید مهربان باشیم تا خداوند نیز به ما رحم کند.

امام جمعه مسجد جامع بهاران مریوان با اشاره به وضعیت نابسامان اقتصادی در کشور، بیان کرد: دولت باید بیش از پیش به وضعیت معیشتی مردم رسیدگی کند. 

وی گفت: مردم مطالبات به حق خود را از مسیرهای قانونی و منطقی پیگیری کنند و مراقب باشند که در اعتراضات آب به آسیاب دشمن نریزند.

انتهای پیام
دبیر:
ملیحه سیفی
captcha