تأسیس 78 کانون جدید در مساجد سطح استان کردستان
کد خبر: 1416098
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵
در راستای برنامه پنجم توسعه؛

تأسیس 78 کانون جدید در مساجد سطح استان کردستان

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه بین ستاد عالی مساجد و دبیرخانه کانون‌های مساجد استان، از افزوده شدن ۷۸ کانون تازه تأسیس در مساجد استان در راستای برنامه پنجم توسعه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین رحیم جعفری، دبیر هیئت نظارت بر کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی، گفت: احیای کارکردهای واقعی فرهنگی، تبلیغی مساجد و مقابله با تهاجم فرهنگی رسالتی است که شورای عالی انقلاب فرهنگی به عهده دبیرخانه‌های مساجد و ستاد عالی واگذار کرد.
وی افزود: در همین راستا دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون‌های مساجد کردستان تفاهم‌نامه فعالیت‌های فرهنگی بین دبیرخانه و ستاد عالی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد کشور در راستای ضرورت بازخوانی نگرش حاکم بر اصول و سیاست‌ها، به‌منظور تهیه نقشه راه دستیابی به اهداف و تدوین الگویی مناسب و کارآمد برای نظارت و ارزیابی پیشرفت‌های ستاد در این مسیر و رسیدن به اقتدار فرهنگی به‌عنوان مقصود نظام امضا کرد.
حجت‌الاسلام جعفری ترویج معارف قرآن و اهل‌بیت(ع)، توجه به نامگذاری سال، توجه به منویات بنیانگذار انقلاب و مقام معظم رهبری، اهتمام به تحقق تکالیف قانونی، تعامل با ائمه جمعه و جماعات، ترویج فرهنگ اقامه و احیای نماز با کیفیت مطلوب، گسترش و ترویج آموزه‌های دینی به‌ویژه حجاب و عفاف، روحیه ایثار و شهادت و امر به معروف و نهی از منکر از سیاست‌های حاکم بر برنامه‌های ستاد عالی در سال 93 برشمرد.
وی بیان کرد: ساماندهی کتابخانه‌های مساجد، بومی‌سازی برنامه‌ها متناسب با ظرفیت‌های منطقه و برون‌سپاری فعالیت‌ها، توجه به کانون‌ها و کتابخانه‌های روستایی، رعایت مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی، اهتمام به توسعه کیفی کانون‌ها و توجه در برنامه‌ریزی‌ها به مسئله مقابله با آسیب‌های اجتماعی از دیگر سیاست‌های حاکم بر برنامه‌های ستاد عالی در طول سال‌جاری است.

شرکت 23 نفر از فعالان قرآنی استان در همایش ملی طرح تکریم خادمان تالیان طرح تلاوت نور
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از تأسیس 78 کانون جدید در مساجد سطح استان در راستای برنامه پنجم توسعه خبر داد و افزود: حمایت از کانون‌های فعال، حمایت از مساجد دانشگاهی، مراکز دیجیتال، کانون‌های محلات، روستایی، خانه‌های نور، تقویت و توسعه کانون‌های تخصصی، توسعه کمی کانون‌ها، کمک به راه‌اندازی کانون‌های تازه تأسیس، تجهیزات مشارکتی و حمایت از کتابخانه‌های مخزن‌دار از اهم سرفصل‌های کاری این دبیرخانه در سال‌جاری است.
وی اظهار کرد: ایجاد و راه‌اندازی چهار مرکز دیجیتال، تخصصی کردن دو کانون فعال، اضافه کردن 4 خانه نور و راه‌اندازی کانون مصلی در استان، کمک به راه‌اندازی کانون دانشگاهی به تعداد سه کانون و کمک به راه‌اندازی کتابخانه‌های مخزن دار به تعداد هفت مورد و مشارکت در اجرای طرح 1448 به تعداد 37 کلاس از دیگر سرفصل‌ها کاری این دبیرخانه است.
حجت‌الاسلام جعفری بیان کرد: شرکت 23 نفر از فعالان قرآنی استان در همایش ملی طرح تکریم خادمان تالیان طرح تلاوت نور، آموزش 55 نفر در دوره‌های اندیشه‌های آسمانی، شرکت 37 نفر از ائمه جمعه و جماعت استان در همایش سفیران آسمانی، شرکت 83 نفر از مربیان قرآن استان در دوره تکمیلی حجاب و عفاف، شرکت 78 مدیر مسئول کانون‌های مساجد در همایش آموزشی، تکمیل و راه‌اندازی اتاق فکر، کرسی‌های نظریه‌پردازی با موضوع سبک زندگی اسلامی از دیگر فعالیت‌های مصوب شده و قابل اجرا توسط این دبیرخانه است.
وی در پایان توسعه خدمات نرم‌افزاری کانونهای مساجد، توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی، ایجاد و تقویت کتابخانه‌های دیجیتال، پشتیبانی از کتابخانه‌های تخصصی، صدور مجوز کتابخانه ویژه به تعداد 14 مورد را از فعالیت‌های سال‌جاری این دبیرخانه در حوزه کتابخانه‌ها عنوان کرد.

captcha