نشست تبیین طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در کردستان برگزار شد
کد خبر: 4149112
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۹

نشست تبیین طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در کردستان برگزار شد

نشست تبیین طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» و فعالیت‌های اوقات فراغت با حضور مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کردستان و مدیر مسئولان کانون‌ها و رابطان مساجد شهرستان سنندج امروز، 30 خرداد در مجتمع فجر برگزار شد.

نشست تبیین طرح ملی «مسجد، کانون نشاط»

به گزارش ایکنا از کردستان، بهزاد کیامهر، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان امروز، 30 خرداد در نشست تبیین طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» گفت: طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد با هدف اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری با محوریت مساجد با شعار « مسجد، کانون نشاط» اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح از ابتدای تابستان آغاز می شود، افزود: ایجاد بستر مناسب برای نزدیک شدن و انس گرفتن جوانان و نوجوانان با رشته‌های فرهنگی و هنری یکی از مهم‌ترین اهداف پیش‌بینی شده در طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان سامانه بچه‌های مسجد را یکی از بسترهای ارزیابی فعالیت کانون‌ها در این عرصه دانست و بیان کرد: لازم است مدیران مسئول کانون‌ها فعالیت‌های خود را در این سامانه ثبت و بروزرسانی کنند.

وی با اشاره به طرح مساجد، پایگاه‌های قرآنی گفت: کانون‌های مسجدی می‌توانند با برگزاری جلسات هفتگی قرآن، ارتباط با مساجد فعال قرآنی و برگزاری دوره‌های آموزشی روخوانی و روانخوانی و تجوید اهداف طرح را محقق کنند.

کیامهر در ادامه افزود: طرح قرآنی مُدهامتان، جشنواره طراحی پوستر، رویداد ملی رویش، طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» از جمله برنامه ها و طرح های در دست اجرای غنی سازی اوقات فراغت کانون های مساجد سراسر کشور است.

وی از برگزاری مراسم افتتاحیه غنی‌سازی اوقات فراغت کانون‌های مساجد استان خبر داد و بیان کرد: این ویژه‌برنامه روز چهارشنبه 30 خرداد با حضور اعضای کانون‌های مساجد شهرستان سنندج در کانون باب السلام با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی هنری برگزار می‌شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد ‌بر ضرورت استفاده از ظرفیت مدارس جوار مساجد برای برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت اشاره و یادآوری کرد: از مهم‌ترین اولویت‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شناخت نیازها، برنامه‌ریزی دقیق برای بهینه‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان با چشم‌انداز تربیت نیروی مسجدی، برنامه‌ریزی برای جذب و گرایش هرچه بیشتر آن‌ها به مسجد و فعالیت‌های مسجدی است.

وی با اشاره به برنامه‌های ستاد کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد استان در افزایش ظرفیت‌های غنی‌سازی اوقات فراغت یادآور شد: تلاش می‌شود با برگزاری جلسات با فرمانداران هر شهرستان زمینه بهره‌مندی اعضای کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد از پتانسیل‌های ادارات و سازمان‌های دولتی از جمله ورزش و جوانان، کتابخانه‌های عمومی، آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه‌ای، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ... بیش از پیش فراهم شود.

انتهای پیام
captcha