شناسنامه دار شدن مناطق محروم و جمعیت انسانی استان‌ها، از اولویت‌های سپاه
کد خبر: 4172199
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۷

شناسنامه دار شدن مناطق محروم و جمعیت انسانی استان‌ها، از اولویت‌های سپاه

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر شناسنامه دار کردن بعضی مناطق محروم و جمعیت انسانی نیز تاکید کرد و گفت: بیمه کردن محرومان، رفع اعتیاد، ترویج ازدواج آسان، حل اختلافات قبیله‌ای و طایفه‌ای، ارائه راه‌های میان بر برای حل مشکلات فقر و محرومیت می‌تواند از اولویت‌های محرومیت‌زدایی باشد.

سردار سرتیپ سید ضیاءالدین حزنی، معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، سردار سرتیپ سید ضیاءالدین حزنی، معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی، امروز ۸ مهرماه در آیین اتمام و بهره‌برداری از ۵۲۴ طرح‌ محرومیت‌زدایی، عمرانی، امنیت غذایی، اشتغالزایی، چهار هزار و ۸۰۰ برنامه اجتماعی و واگذاری ۴۸۱ جهیزیه اهدایی مقام معظم رهبری که در حسینیه جماران بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: سپاه پاسداران همواره در حوادت طبیعی و غیرطبیعی از ابتدا تا انتها حضور داشته تا به مردم و آسیب دیدگان خدمت کند.

وی بر لزوم مردم‌داری مسئولان در انجام امور نیز تاکید کرد و گفت: امام راحل و حاج قاسم سلیمانی از شخصیت‌های بارز در مردم‌داری هستند که همین خصوصیت نامشان را در تاریخ ماندگار کرد.

حزنی با بیان اینکه سپاه با همه دولت‌ها کار کرده است، بیان کرد: معضلات باید استان به استان رفع شود لذا اشکالاتی که در اقتصاد کشور وجود دارد را باید به درستی شناسایی کنیم تا توقعات مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی برآورده شود.

وی افزود: کمک به حوزه‌های علمیه، احداث و نوسازی مدارس از دیگر رویکردهای محرومیت‌زدایی سپاه است و همواره در حال شناسایی نقاط ویژه هستیم.

حزنی با اشاره به اجرای طرح کرامت و شهید همدانی افزود: ساماندهی حاشیه شهر مشهد، اهواز و شیراز به طور ملی دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشترین تمرکز قرارگاه محرومیت‌زدایی بر اقدامات عمرانی، اشتغالزایی و امنیت غذایی است گفت: تاکنون هزار و ۹۸۳ پروژه عمرانی، ۲۱ هزار و ۴۱۷ برنامه غیر عمرانی در خراسان جنوبی انجام شده اما رضایت بخش نیست و باید به دنبال اقدامات بیشتری برای رفع محرومیت باشیم.

وی با اشاره به وجود هزار و ۷۵۸ مسجد در خراسان جنوبی، ادامه داد: با آمار حسینیه‌ها، فاطمیه‌ها، زینبیه‌ها و مهدیه‌ها به حدود ۲ هزار ۶۹۰ مکان مذهبی می‌رسد و خراسان جنوبی جزو معدود استان‌هایی است که کمبود مسجد ندارد و غیر از شهرک‌های جدید نیاز به ساخت مسجد نیست اما باید مساجد موجود استان زیباسازی شود تا جوان پسند باشند.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: مشکلات استان با گروه‌های جهادی رفع می‌شود اما باید بتوانیم تقسیم کار کنیم، باید برای هر گروه جهادی یک شناسنامه ایجاد شود تا جغرافیا و عرصه فعالیت آنها مشخص باشد.

وی بر شناسنامه دار کردن بعضی مناطق محروم و جمعیت انسانی نیز تاکید کرد و گفت: بیمه کردن محرومان، چاپ کتاب روستا، نصب تابلوی روستا، رفع اعتیاد، ترویج ازدواج آسان، حل اختلافات قبیله‌ای و طایفه‌ای، ارائه راه‌های میان بر برای حل مشکلات فقر و محرومیت و ساخت زمین فوتبال می‌تواند از اولویت‌های محرومیت‌زدایی باشد.

حزنی افزود: حل مشکلات را از نقاط صعب العبور باید شروع کرد و از هر طرحی که موجب ماندگاری جمعیت در روستاها می‌شود باید حمایت کنیم، برگزاری مراسم تجلیل از کشاورزان و دامداران نمونه، فراهم کردن شرایط اعزام روحانی و آزادسازی زندانیان نیز باید در اولویت قراردادهای محرومیت‌زدایی قرار گیرد.

وی بیان: چهار بیمارستان باید در چهار گوشه استان خراسان جنوبی مستقر شود تا بتوان خدمات مطلوب به مردم ارایه کرد لذا بانک آمار و اطلاعات باید داشته باشیم تا مشکلات و کمبودها شناخته شود.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی ادامه داد: گروه‌های جهادی نباید اشتباه مالی داشته باشند لذا شفافیت در مسائل مالی الزامی است تا شاهد کار تشکیلاتی پاک باشیم پس از هیچ فرد یا گروهی مشکلات مالی پذیرفته نخواهد بود.

وی گفت: اعتیاد در جامعه دانش‌آموزی یک خطر بوده و از این لحاظ خطر در خراسان جنوبی، البرز و خوزستان بیشتر بوده که نیاز است به این مسایل هم ورود پیدا کنیم.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه برای قوی شدن دولت باید مردم ثروتمند شوند اظهار کرد: در دوره‌ای برخی بانک‌ها طلا و خودرو می‌خریدند تا گران شود و مجدد به مردم بفروشند که باعت ضعف دولت‌ها می‌شد لذا باید به سمتی پیش رفت که مردم تجارت کنند و ثروتمند شوند تا شاهد دولت قوی نیز باشیم.

وی با اشاره به اینکه برای انجام ندادن کار در مناطق محروم بهانه تراشی می‌شود اما باید برای رضایت خداوند به فکر محرومان باشیم، بیان کرد: معتقد هستیم سازمانی که با مردم است پایان ندارد و هر که با مردم باشد حذف نخواهد شد لذا در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پشت هر میزی باید امتحان پس داد.

حزنی بر لزوم مدیریت پاک در کشور تاکید کرد و گفت: اثرات مدیریت پاک را می‌توان در مستضعفان و محرومان دید پس بیشتر مسئولان پاک و پای کار هستند که ماندگار می‌شوند البته هفت یا ۱۰ درصدی هم هستند اما نمی‌توان مطرح کرد.

انتهای پیام
captcha