کد خبر: 4203226
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳
امروز

رقابت ۲۸۰ نفر از برگزیدگان قرآنی کشور در مسابقات ملی مدهامتان

رقابت قرآنی ۲۸۰ نفر از برگزیدگان قرآنی شانزدهمین دوره مسابقات ملی «مدهامتان» از نخستین ساعات امروز، ۱۳ اسفندماه در سنندج آغاز شد.

مسابقات قرآنی مدهامتان

به گزارش ایکنا از کردستان،  بهزاد کیامهر، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد استان کردستان امروز، ۱۳ اسفند در آیین آغاز به‌کار رقابت‌های مسابقات ملی مدهامتان گفت: شرکت‌کنندگان این رویداد قرآنی در پنج رشته قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، قرائت تقلیدی، حفظ قرآن و اذان با هم به رقابت می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه مسابقات ملی قرآنی مدهامتان با حضور ۲۸۰ برگزیده قرآنی در سنندج در حال برگزاری است، افزود: از این تعداد ۲۰۰ نفر را آقایان و ۸۰ نفر را بانوان تشکیل می‌دهند.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد استان کردستان بیان کرد: مکان مسابقات برای آقایان، سنندج، سه راه شالمان، اردوگاه شهید سلیمان خاطر و برای بانوان سنندج، سه راه شالمان، باشگاه فرهنگیان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: از برنامه‌های ویژه این رویداد ملی شامل برگزاری محفل قرآنی در مسجد جامع سنندج روز یکشنبه ۱۳ اسفند، ساعت ۱۹ تا ۲۱ با حضور قاریان کشوری و استانی است.

کیامهر ترویج معارف قرآنی در جامعه، توجه به مساجد به‌عنوان پایگاه اصلی فعالیت‌های قرآنی، تحکیم پیوند مسجد، قرآن و مردم و کشف استعدادهای قرآنی و فراگیری فعالیت‌های قرآنی را از اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

انتهای پیام
captcha