کد خبر: 4303315
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۶

ختم شدن 50 درصد پرونده‌های ارجاعی صلحیاران به صلح و سازش

مسئول دبیرخانه ستاد صبر استان کردستان گفنت: بر اساس آمار و فعالیت‌های چشمگیر صلح‌یاران ، بیش از 50 درصد از پرونده‌های حقوقی و کیفری به صلح و سازش ختم شده است.

نشست مشترک مسئولین ستاد صبر معاونت حل اختلاف  استان کردستان و صلح یاران

به گزارش ایکنا از کردستان، احمد فیضی، مسئول  دبیرخانه  ستاد صبر استان در نشست مشترک مسئولین ستاد صبر معاونت حل اختلاف  استان کردستان و صلح یاران فعال حوزه کلانتری 13 سنندج گفت: ستاد صبر استان کردستان به عنوان یکی از مراکز راهبردی ترویج فرهنگ صلح و تشکیل هیئت صلح در محلات و بکارگیری معتمدان می‌باشد که بر اساس آمار و فعالیت‌های چشمگیر صلحیاران، بیش از 50 درصد از پرونده‌های حقوقی و کیفری به صلح و سازش ختم شده است.

فیضی افزود : در میان صلحیاران، افرادی شاخص حضور دارند که به صورت افتخاری خدمت  کرده و تاکنون اقدامات مؤثری را انجام داده‌اند.

مسئول  دبیرخانه  ستاد صبر استان کردستان بیان کرد: ستاد صبر استان با تمام ظرفیت‌ها اعم از کارشناسان خبره، روانشناسان و حقوق‌دانان توانمند تلاش می‌کند تا کیفیت بهتری به این فعالیت‌ها بیفزاید و ضمن حل و فصل دعاوی به صورت کدخدامنشانه فرهنگ رضایت را در جامعه تقویت نموده و اصحاب پرونده‌ را به ترک کدورت و انتقام تشویق کند.

عبدالملکی، جانشین فرمانده کلانتری 13 در ادامه این نشست گفت: تشکیل هیئت‌های صلح در کلانتری‌ها با حضور صلحیاران از جمله تصمیمات صحیح در مفاد توافقنامه معاونت حل اختلاف و ستاد فرماندهی انتظامی بوده و همچنین از اولویت‌های نیروی‌های خدوم انتظامی، جلب رضایت شهروندان عزیز شهرستان می‌باشد.

یادآور می‌شود؛ ائمه جمعه و جماعت مساجد جامع حضرت رسول(ص) محله دگایران و حضرت عثمان ذی‌النورین(رض) و سایر صلحیاران بر معرفی ستاد صبر از تریبون‌های نماز جمعه و نصب تابلو بر سر درب ورودی مساجد و لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی برای صلحیاران بدو خدمت تاکید کردند.

انتهای پیام
captcha