به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی و تقارن آن با ماه پر خیر و برکت رمضان گفت: طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از 15 اسفندماه آغاز و تا 25 فروردینماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: تاکنون در راستای اجرای این طرح تعداد ۱۴ هزار و ۱۴ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بیش از 210 بازرسی بهداشت محیط دانشگاه در استان به ثبت رسیده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: از همکاران بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان جهت ارائه خدمات خستگیناپذیر به مردم در راستای تأمین سلامت مردم و مسافران در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ و ماه مبارک رمضان قدردانی میکنیم.
وی افزود: در مدت اجرای این طرح و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۱۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف بهداشتی را پلمپ کردند.
بیدارپور در پایان یادآور شد: همچنین علاوه بر این در بازرسیهای ضربتی نیز بیش از ۲۱ تن انواع مواد غذایی فاسد و یا تاریخ گذشته ضبط و معدوم شد.
انتهای پیام