کد خبر: 4252763
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷

امنیت به عنوان مؤلفه‌ قدرت در همه مرزها پایدار است

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: امنیت به عنوان مؤلفه‌ قدرت در همه مرزها پایدار است، این امنیت پایدار در شرایطی در کشور ما وجود دارد که دشمنان به صورت شبانه‌روزی در تلاش برای خدشه‌دار کردن آن هستند

احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا

به گزارش ایکنا از کردستان، احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا امروز، ۱۷ آذر در مراسم تکریم و معارفه فرمانده مرزبانی استان کردستان، با اشاره به اینکه کردستانی‌ها مردمانی اصیل و با فرهنگ هستند، گفت: مردم ولایت‌مدار کردستان در طول تاریخ همواره مرزداران غیوری بوده‌اند که در راستای حفظ مرزها جانفشانی کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه به دلیل شرایط سخت و خشن و وضعیت توپوگرافی استان در مرزها با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم، افزود: با این وجود، به واسطه نگاه ویژه نظام در نقطه صفر مرزی شاهد توسعه خوبی در زمینه‌های مختلف هستیم و خدمات گاز، آب و برق به مردم ارائه شده است و مرزنشینان هم همواره یاور مرزبانان هستند.

فرمانده مرزبانی فراجا بیان کرد: امنیت به عنوان مؤلفه‌ قدرت در همه مرزها پایدار است، این امنیت پایدار در شرایطی در کشور ما وجود دارد که دشمنان به صورت شبانه‌روزی در تلاش برای خدشه‌دار کردن آن هستند.

وی با بیان اینکه به فرموده رهبر معظم انقلاب، قدیمی‌ترین قوم ایرانی کُردها هستند، ادامه داد: کُردها غیرتمند هستند و مردم این دیار در سخت‌ترین شرایط مقابل ضدانقلاب که دنبال جدایی‌طلبی بودند، ایستادند، ضدانقلاب امروز دنبال قوم‌زدایی و امیدزدایی است، اما با وجود تمام توطئه‌ها دشمنان مردم غیور ایران اجازه ندادند وجبی از خاک کشور به دست دشمن بیفتد.

گودرزی، هوشمندسازی مرزها را از اولویت مرزبانی ذکر کرد و افزود: در دولت قبل طرح هوشمندسازی با وزیر کشور و شهید رئیسی به تصویب نهایی رسید و سه میلیارد یورو اختصاص یافته تا در سه سال به اتمام برسد.

وی با تأکید بر اینکه قانون تجارت مرزی هر چه سریع‌تر باید اجرایی شود تا مرزنشینان بهبود پیدا کند، تأکید کرد: در سال گذشته برای ۲۴ نفر از کوله‌بران مشکل ایجاد شده بود که تنها یک نفر آنها کُرد بود.

فرمانده مرزبانی فراجا، از مسئولان عراقی می‌خواهیم تا در استان کردستان یا آذربایجان غربی مشکل مرزهای ایران بررسی و عدم نظارت‌ها از آن طرف با برنامه‌ریزی مناسب برطرف شود.

وی با بیان اینکه مرزها حرمت داشته و به مثابه ناموس کشور و دفاع از آن لازم‌الاجراست، گفت: وقتی اسلحه‌ای وارد کشور می‌شود باید جلوی آن را گرفت، اخیرا در یکی از نقاط مرزی در کوله‌ای ۱۸۰ کلت کشف شد اما وقتی سؤال پرسیدیم کوله‌بر نمی‌دانست چه چیزی در کوله‌اش است و ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان برای کوله‌بری گرفته بود، باید تلاش کنیم بازارچه‌های مرزی ایجاد و ما نیز امنیت مرزنشینان را تأمین می‌کنیم.

انتهای پیام
captcha