کد خبر: 4275854
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۲
امام جمعه سنندج خواستار شد:

بیداری جهان اسلام برای پایان دادن به فاجعه انسانی در فلسطین

ماموستا فایق رستمی، ضمن انتقاد شدید از سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر کشتار مردم فلسطین، خواستار بیداری و اتحاد جهان اسلام برای پایان دادن به این فاجعه انسانی شد.

فایق رستمی، امام جمعه سنندج

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج امروز، ۲۲ فروردین در آیین عبادی - سیاسی نماز جمعه این هفته، با ابراز اندوه فراوان از خونریزی‌های جاری در فلسطین، سکوت مجامع بین‌المللی و به‌ویژه آمریکا را در برابر این جنایات محکوم کرد.

وی با اشاره به رنج و درد مردم فلسطین، افزود: وجدان بشریت کجاست؟ چرا مدعیان حقوق بشر سکوت کرده‌اند؟ اسلام دین رحمت و مهربانی است و مسلمانان نباید نسبت به این ظلم آشکار بی‌تفاوت باشند.

امام جمعه سنندج با انتقاد از سیاست‌های دوگانه آمریکا، اظهار کرد: آمریکا که خود را منادی آزادی در جهان می‌داند، تنها نظاره‌گر نسل‌کشی در فلسطین است. در این راستا جهان اسلام با یکپارچگی و فریادرسا خواستار پایان دادن به کشتار مردم بی‌دفاع فلسطین شوند.

ماموستا رستمی به نقش بنیاد مسکن در حمایت از محرومان اشاره کرد و گفت: این نهاد باید پناهگاه نیازمندان باشد و توجه ویژه‌ای به این قشر داشته باشد که همواره خدمات این نهاد انقلابی  در سطح جامعه نمود عینی داشته است.

وی با تأکید بر اهمیت کمک به نیازمندان، افزود: پیامبر اسلام (ص) می‌فرماید که کسی که برای رفع نیاز برادر دینی خود تلاش می‌کند، از ده‌ها روز اعتکاف در مسجد باارزش‌تر است.

ماموستا رستمی همچنین با اشاره به جایگاه والای والدین در اسلام، بر لزوم احترام و تکریم آنان تأکید کرد و از فرزندانی که والدین خود را به خانه سالمندان می‌سپارند، انتقاد کرد و گفت: فرزندانی که والدین خود را در خانەهای سالمندان رها می‌کنند باید فردای قیامت پاسخگو باشند.

انتهای پیام
captcha