برگزاری مجمع عمومی اتحادیه مدغم قرآنی و نگرانی‌ها در وضعیت کرونا
کد خبر: 3907174
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰

برگزاری مجمع عمومی اتحادیه مدغم قرآنی و نگرانی‌ها در وضعیت کرونا

با توجه به اینکه به زمان برگزاری مجمع عمومی ادغام دو اتحادیه قرآنی کشور در تاریخ‌های 19 و 20 تیر‌ماه نزدیک می‌شویم، اما برگزاری این جلسه در وضعیت کنونی با نگرانی‌های به حقی همراه بوده است که مدیران عامل اتحادیه‌های مدغم قرآنی استان‌ها، نظرات خود را در این مورد مطرح کردند.

به گزارش ایکنا، در جلسه مشترک نمایندگان دو اتحادیه «تشکل‌های قرآن و عترت کشور» و «موسسات و تشکل‌های قرآنی ـ مردمی کشور» در محل شورای عالی انقلاب فرهنگی، در راستای نهایی شدن ادغام دو اتحادیه کشوری و تشکیل مجمع عمومی، تاریخ 19 و 20 تیرماه 99 اعلام شد.

براساس توافق صورت گرفته بین نمایندگان دو اتحادیه، این مجمع، متشکل از 300 نفر از مدیران مؤسسات عضو اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و 300 نفر از مدیران مؤسسات عضو اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور، هستند.

با نزدیک شدن به این زمان، مدیران‌عامل اتحادیه‌های مدغم استان‌ها برای برگزاری و حضور در مجمع، با نگرانی‌هایی روبه‌رو هستند و در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، پیشنهاداتی را برای برگزاری مجمع ارائه کرده‌اند که در ذیل به آنها اشاره می‌شود.

سیده‌مریم موسوی‌زاده، مدیرعامل اتحادیه مدغم مؤسسات قرآنی خوزستان گفت: با توجه شیوع بیشتر کروناویروس در برخی از استان‌ها و قرار گرفتن استان خوزستان در خط قرمز با این تجمع بیش از 600 نفر، مشکلاتی برای سلامتی ایجاد می‌شود.

معرفی سوابق نامزدها در فضای مجازی / کاهش هزینه‌ها

موسوی‌زاده تصریح کرد: می‌توان برای تبلیغ و معرفی نامزد‌ها فرصتی را در نظر گرفت به طوری که در فضای مجازی از طریق بارگذاری صوت و تصویر، نامزدها معرفی شوند و سپس انتخابات به صورت استانی با تعیین صندوق‌های محرمانه با حضور ناظران و بازرسان از استان تهران برگزار شود. همچنین می‌توان با پخش کنفرانس زنده، مؤسسات قرآنی با تهران و اتحادیه کشوری ارتباط برقرار کرده و در پایان به نتیجه نهایی با اکثریت آرا رسید. در این راستا می‌توان با تدبیر و تصمیم صحیح، حتی با تغییر زمان برگزاری مجمع عمومی، ادغام دو اتحادیه قرآنی با آرامش برگزار شود.

وی همچنین با اشاره به هزینه رفت و آمد مدیران مؤسسات قرآنی از استان‌ها برای حضور در مجمع عمومی ادغام دو اتحادیه قرآنی بیان کرد: باتوجه به اینکه در استان خوزستان نیاز است که 36 نفر برای حضور در مجمع به تهران اعزام شوند، بنابر این، تقریبا 15 میلیون تومان هزینه‌ رفت و آمد، اسکان، پذیرایی این مراسم می‌شود که می‌توان با اقدامی در هزینه‌ها، صرفه‌جویی کرد و مبالغ را برای مؤسسات قرآنی صرف کرد. برگزاری مجمع نیاز به ارائه راهکار اساسی دارد. انتخابات مجمع و رأی‌گیری کاندیدها بالاتر از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نیست، بنابر این مجمع می‌تواند در استان و منطقه انجام شود.

ابهامات حضور مدیران اتحادیه استانی در مجمع عمومی ادغام و نگرانی از انتشار کرونا///ابهامات برگزاری مجمع عمومی ادغام قرآنی در تاریخ مقرر و نگرانی از انتشار کرونا

همچنین در گفت‌وگو با حسین خاکساری‌هرندی، مدیر عامل اتحادیه مدغم مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت اصفهان گفت: موضوع ادغام اتحادیه قرآنی کشور سال‌ها است که فکر مدیران مؤسسات و اتحادیه‌های استانی را درگیر کرده است، بنابر این برگزاری مجمع عمومی ادغام دو اتحادیه یکی از مسائل بسیار مهم است که باید در تاریخ تعیین‌شده برپا شود.

تغییر زمان برگزاری به صلاح نیست

وی با تاکید بر اینکه می‌توان این مجمع را با تعداد کمتری از افراد برگزار کرد، اما تغییر زمان برگزاری به صلاح نیست، افزود: برگزاری این مجمع به صورت مجازی به دلایلی حق مطلب را ادا نمی‌کند، زیرا حضور افراد در این جلسه از الزامات است. البته همانطور که مطرح شد این مجمع را می‌توان با حضور افراد کمتری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برپا کرد.

گزارش ایکنا حاکی است، همچنین لیلی شکرانی، مدیرعامل اتحادیه مدغم خراسان شمالی با طرح چند سوال گفت: با توجه به وضعیت اینترنت و امکان قطعی آن در خلال برپایی جلسه، آیا برگزاری این مجمع به صورت مجازی امکان‌پذیر است یا خیر؟ آیا در این صورت می‌توان جلسه مجمع عمومی ادغام دو اتحادیه را قانون‌مند دانست؟ با توجه به اینکه در شرایط کنونی، حضور همه اعضاء و آشنایی با نامزد‌ها لازم است، آیا می‌توان این مراسم را به صورت استانی برگزار کرد؟

شکرانی افزود: پیشنهاد می‌شود برگزاری این مجمع در مکان بزرگتر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شود که نیازمند تأکید و تصمیم کمیته پیگیری ادغام است.

علت تأخیر در ارسال دعوت‌نامه چیست

مدیرعامل اتحادیه قرآنی خراسان شمالی به یکی دیگر از موضوعاتی که در تکمیل برپایی این مجمع قرار دارد اشاره کرد و افزود: با توجه به مفاد اساسنامه برای برگزاری مجمع عمومی ادغام دو اتحادیه، معرفی نمایندگان و ارسال دعوت‌نامه برای نشست، 20 روز قبل از جلسه انجام شود که متاسفانه تا کنون هیچ اتفاقی صورت نگرفته است که احتمال برپایی این جلسه در موعد مقرر ضعیف است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حجت مجیدی‌‌بیلندی، مدیر عامل اتحادیه مدغم تشکل‌ها و مؤسسات قرآن و عترت خراسان رضوی گفت: با توجه به سابقه تأخیر در برگزاری مجمع عمومی طی سال‌های گذشته و ایجاد مشکلات بسیار برای مؤسسات قرآنی در خلل این تاخیر، برگزاری حتمی این جلسه در تاریخ معین مهم است.

ابهامات حضور مدیران اتحادیه استانی در مجمع عمومی ادغام و نگرانی از انتشار کرونا///ابهامات برگزاری مجمع عمومی ادغام قرآنی در تاریخ مقرر و نگرانی از انتشار کروناوی افزود: برگزاری این جلسه به صورت مجازی در شرایط کنونی بحران کرونا، می‌تواند در آینده با چالش‌هایی همراه باشد، بنابر این بستر برگزاری مجمع به صورت غیر حضوری فراهم نیست.

مجیدی با ارائه پیشنهاداتی برای برگزاری این مجمع بیان کرد: پیشنهاد می‌شود که به منظور برگزاری جلسه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، برای حضور افراد حساس و سالمند تاکیداتی انجام و سپس از شرکت‌کنندگان قبل از حضور در جلسه تست غربالگری انجام شود.

تعداد حاضران را کاهش دهید

ابراهیم مرادی، مدیرعامل اتحادیه مدغم مؤسسات و تشکل‌های قرآنی استان بوشهر نیز با تاکید بر اینکه حضور 600 نفر برای حضور در مجمع می‌تواند سلامت شرکت‌کنندگان را به خطر بیاندازد گفت: برگزاری جلسه مجمع عمومی ادغام اتحادیه‌های قرآنی در تاریخ مقرر باید برگزار شود، اما با شرایط کنونی می‌توان با تدابیر ویژه‌ای این کار را انجام داد، می‌توان با حضور 150 نفر از طرف دو اتحادیه قرآنی که مجموعا 300 شرکت‌کننده می‌شود، مراسم برگزار شود.

وی ادامه داد: همچنین به منظور حضور متقاضیان در این جلسه، باید اطلاع‌رسانی برای استان‌ها از یک ماه گذشته صورت می‌گرفت که با دو هفته زمان تقریبی باقی‌مانده، اسامی نامزد‌ها و دعوت‌نامه استانی برای این جلسه انجام نشده است.

مرادی در پایان خاطرنشان کرد: با بحران کرونا در استان‌های جنوبی کشور، می‌توان زمان برگزاری مجمع را در مردادماه قرار داد.

همچنین قاسم جهان‌آرا، مسئول هیئت بازرسی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با تأکید بر اینکه در حال حاضر 10 استان در وضعیت قرمز قرار گرفته‌اند، گفت: سلامت افراد مسئله مهمی است که باید در برگزاری مجمع و گردهمایی 600 نفره در یک فضا و استراحت و اسکان آنها در شرایط کنونی مورد نظر قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه بنده یکی از افراد خواستار قطعی ادغام اتحادیه‌های کشوری هستم، بیان کرد: البته با پیشنهاد برگزاری مجازی مجمع موافقت دارم، فقط در این راستا باید برنامه‌ریزی‌هایی صورت گیرد.

گزارش از سمیه عیادی

انتهای پیام
captcha