به گزارش ایکنا از کردستان، حامد قادرزاده رئیس دانشگاه کردستان در نشست هماندیشی و همآفرینی «نقشه راه توسعه اقتصاد دیجیتال کردستان» و آئین رونمایی «سند توسعه اقتصاد دیجیتال» استان که امروز، 26 مهر در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، با اشاره به لزوم برگزاری نشستهای در عرصه اقتصاد دیجیتال گفت: لازمه رسیدن جامعه به توسعه بهرهمندی از اقتصاد دیجیتال است.
وی با تأکید بر اینکه دورترین نقاط هر کشور باید امکانات لازم جهت انتقال سریع دادهها به مرکز را داشته باشند، افزود: نیاز نامحدود بشر و محدودیتهای موجود اساس اقتصاد هستند که برای رسیدن به تضاد و تقابل باید این دو مورد به یک نقطه اشتراک برسند.
رئیس دانشگاه کردستان بیان کرد: دانشگاه کردستان با برقراری ارتباط با دستگاههای اجرایی و مردم و ایجاد تعامل درصدد است تا در مسیر توسعه استان گام بردارد، بیان کرد: امروز ایدهای که تولید میشود اگر تولد آن ثبت نشود و در جای مرتبط بهرهگیری نشود نابودشدنی است.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم اقتصاد پایدار داشته باشیم باید ابزار را به تفکر تبدیل و به جامعه منتقل کنیم تا مولودهای جدید را تولید کنیم و شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور باید تلاش کنند تا زمینه توسعه اقتصاد دیجیتال استان را فراهم کنند.
قادرزاده اظهار کرد: اقتصاد دیجیتال مبتنی بر آی تی و آی سی تی باید در جامعه نهادینه شود و در روستاها مراکزی ایجاد کنیم تا به جوانان و نوجوانان کمک کنند از ابزار دیجیتال به درستی استفاده کنند.
رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه روستاها نیازمند راهبران اقتصادی هستند که بتواند با مدیریت درست زمینه تقویت اقتصاد دیجیتال را فراهم کند، افزود: تا سیاستگذاری نشود و اهمیت ثبت سریع داده در جامعه نهادینه نشود افت و خیز قیمتها پایان نمییابد و بسیاری موارد دیگر حل نمیشود. اقتصاد دیجیتال کمک میکند اطلاعات به دانش تبدیل و مدیریت شود.
آزاد حکمت، مدیرعامل شرکت مخابرات کردستان نیز در این همایش گفت: سند توسعه اقتصاد دیجیتال در کردستان تدوین شده که باید با کمک شرکتهای دانشبنیان تقویت شود و پیش برود.
وی در پایان گفت: قواعد کسب و کار تغییر یافته و در بسیاری موارد و کارها مردم به صورت مجازی فعالیت دارند و امیدواریم این همایش به توسعه دیجیتالی استان در عرصه اقتصادی کمک کند.
انتهای پیام