به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، کیومرث حبیبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان روز گذشته، ۱۹ اسفندماه در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم که در محل سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، گفت: عدالت آموزشی، رفع ناترازی انرژی، حمل و نقل عمومی، بهرهگیری از انرژیهای نو از جمله سیاستهای اصلی دولت چهاردهم است که به تمام استانها ابلاغ شده که به این سمت و سو حرکت کنند.
وی سرانه فضای آموزشی کشور را ۵٫٤۵ متر مربع اعلام کرد و افزود: میانگین فضای آموزشی در کردستان ٤٫۸۱ مترمربع است که وضعیت فضایهای آموزشی در شهرستانهای بانه و مریوان نسبت میانگین استانی بحرانی است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان به تراکم دانشآموزی در ۸۰ مدرسه استان اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر ۱۶۰ مدرسه ناکارآمد و نیمهتمام در استان وجود دارد که باید تعیین تکلیف و به چرخه آموزشی بازگردند. در سال ۱٤۰٤ بر روی اتمام مدارس کانکسی و سنگی استان متمرکز خواهیم شد و در دستور کار این ستاد قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه عدالت آموزشی به مشکلی حاد در کشور تبدیل شده است، ادامه داد: متأسفانه سرمایهها و مشارکتهای اجتماعی در کشور ضعیف شده و منافع شخصی بر منافع عمومی پیشی گرفته است و این نابرابریها جامعه را آزار میدهد.
حبیبی افزود: یکی از راهکارهای درست برای رفع نابرابریها توجه به نظام تعلیم و تربیت است، نظامی که به دلیل مجموعه شرایطی در دهههای اخیر آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته و مغفول مانده است.
وی اظهار کرد: با توجه به تأکیدات رئیسجمهور بر عدالت آموزشی، این سیاست در افقی چهار ساله بهصورت مستمر در ستاد و کارگروه مرکزی رصد و پیگیری خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: شرح وظایف و چارت سازمانی ستاد و کارگروه نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی و پرورشی مشخص شده و فرمانداران نیز باید نسبت به تشکیل ستاد شهرستانی سریعاً اقدام کنند.
حبیبی اظهار کرد: نیازمندیهای استان باید احصا شود و از ظرفیت دستگاههای اجرایی ذینقش، بنگاههای اقتصادی، پیمانکاران و خیران مدرسهساز برای پیشبرد اهداف دولت در حوزه عدالت آموزشی استفاده کرد.
انتهای پیام